Τα ιατρεία μας
Αθήνα: +30 210 77 17 726
Τρίπολη: +30 2710 23 27 78

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΛΙΑΝΤΖΗΣ, MD MRCOG1 DFFP

Ο Παναγιώτης Καλιαντζής εισήχθη με πανελλήνιες εξετάσεις στην Ιατρική σχόλη Αθηνών και μετά την ολοκλήρωση των σπουδών του ειδικεύτηκε στην Μαιευτική Γυναικολογία σε μεγάλα νοσοκομεία της Μ.Βρετανίας όπου απέκτησε μεγάλη εμπειρία στη ενδοσκοπική χειρουργική, κολποσκόπηση, μαιευτικούς και γυναικολογικούς υπερήχους και αντιμετώπιση δύσκολων μαιευτικών περιστατικών - κυήσεις υψηλού κίνδυνου.

Εξειδικεύτηκε στην εξωσωματική γονιμοποίηση και υποβοηθουμένη αναπαραγωγή στην μονάδα IVF του πανεπιστημιακού νοσοκομείου LIVERPOOL WOMENS HOSPITAL που είναι η μεγαλύτερη στην Μ.Βρετανία. Επίσης μετεκπαιδεύτηκε στην Λαπαροσκοπική χειρουργική στο ROYAL FREE HOSPITAL του Λονδίνου.

Είναι μέλος της μονάδας υποβοηθούμενης αναπαραγωγής του μαιευτηρίου ΜΗΤΕΡΑ και συνεργάζεται επίσης με τα μαιευτήρια ΡΕΑ και ΙΑΣΩ.

Είναι μέλος
Της Βρετανικής εταιρίας Γονιμότητας (BFS)
Της Ευρωπαϊκής εταιρίας Αναπαραγωγής & Εμβρυολογίας (ESHRE)
Tης Αμερικανικής εταιρίας Γυναικολογικής Λαπαροσκόπησης (ΑΑGL)
Του Βασιλικού κολλεγίου Μαιευτήρων Γυναικολόγων Μ.Βρετανίας (RCOG)

Ο ιατρός στηριζόμενος στην πολυετή εμπειρία του στην μαιευτική - γυναικολογία και την εξειδικευμένη γνώση του στον τομέα της ανθρώπινης αναπαραγωγής μαζί με τους άριστους συνεργάτες ιατρούς (ενδοκρινολόγο, χειρούργο μαστολόγο, παθολόγο, αιματολόγο) προσφέρει μια ολοκληρωμένη φροντίδα γεμάτη σεβασμό σε κάθε γυναίκα.

Copyright © 2017 Παναγιώτης Καλιαντζής | Designed & Developed by happyad