ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΛΙΑΝΤΖΗΣ, MD MRCOG1 DFFP

Ο Παναγιώτης Καλιαντζής εισήχθη με πανελλήνιες εξετάσεις στην Ιατρική σχόλη Αθηνών και μετά την ολοκλήρωση των σπουδών του ειδικεύτηκε στην Μαιευτική Γυναικολογία σε μεγάλα νοσοκομεία της  Βρετανίας οπού απέκτησε μεγάλη εμπειρία στη ενδοσκοπική χειρουργική, κολποσκόπηση, μαιευτικούς και γυναικολογικούς υπερήχους και αντιμετώπιση δύσκολων μαιευτικών περιστατικών - κυήσεις υψηλού κίνδυνου.

Εξειδικεύτηκε στην εξωσωματική γονιμοποίηση και υποβοηθουμένη αναπαραγωγή στην μονάδα IVF του πανεπιστημιακού νοσοκομείου LIVERPOOL WOMENS HOSPITAL που είναι η μεγαλύτερη στην Μ.Βρετανία.

Είναι μέλος της μονάδας υποβοηθούμενης αναπαραγωγής του μαιευτηρίου ΜΗΤΕΡΑ και συνεργάζεται επίσης με τα μαιευτήρια ΡΕΑ και ΙΑΣΩ.

Είναι μέλος

Της Βρετανικής εταιρίας γονιμότητας (BFS)
Της Ευρωπαϊκής εταιρίας αναπαραγωγής & εμβρυολογίας (ESHRE)
Tης Αμερικανικής εταιρίας γυναικολογικής λαπαροσκόπησης (ΑΑGL)
Του Βασιλικού κολλεγίου Μαιευτήρων Γυναικολόγων Μ.Βρετανίας (RCOG)

Ο ιατρός στηριζόμενος στην πολυετή εμπειρία του και την εξειδικευμένη γνώση του στον τομέα της ανθρώπινης αναπαραγωγής εξατομικεύει την θεραπευτική του προσέγγιση σε κάθε ζευγάρι ξεχωριστά ανάλογα με το αίτιο της υπογονιμότητας δίνοντας μεγάλη έμφαση στην ψυχολογία της γυναικάς-μελλουσας μητέρας με στόχο το όνειρο να γίνει πραγματικότητα.

Copyright © 2017 Παναγιώτης Καλιαντζής | Designed & Developed by happyad