Παναγιώτης Καλιαντζής

kaliantzis-profile-pic

Παναγιώτης Καλιαντζής

MD MRCOG1 DFFP

Μαιευτήρας Χειρουργός Γυναικολόγος
Ειδικός στην εξωσωματική γονιμοποίηση & υποβοηθούμενη αναπαραγωγή

Ο Παναγιώτης Καλιαντζής εισήχθη στην Ιατρική Σχόλη Αθηνών με πανελλήνιες εξετάσεις και μετά την ολοκλήρωση των σπουδών του ειδικεύτηκε στην Μαιευτική Γυναικολογία στη Μ. Βρετανία ,όπου απέκτησε μεγάλη εμπειρία στη αντιμετώπιση δύσκολων μαιευτικών περιστατικών-κυήσεις υψηλού κινδύνου, λαπαροσκοπήσεις, κολποσκοπήσεις, μαιευτικούς και γυναικολογικούς υπερήχους.

Μετεκπαιδεύτηκε στην Εξωσωματική γονιμοποίηση και Υποβοηθουμένη αναπαραγωγή στην μονάδα IVF του πανεπιστημιακού νοσοκομείου LIVERPOOL WOMENS HOSPITAL που είναι η μεγαλύτερη στην Μ.Βρετανία. Επίσης μετεκπαιδεύτηκε στην Λαπαροσκοπική χειρουργική στο ROYAL FREE HOSPITAL LONDON.

Εχει πραγματοποιήσει πάνω από 5500 κύκλους εξωσωματικής με πολύ υψηλά ποσοστά επιτυχίας (ανω του 65% με την πρώτη προσπάθεια). Ένα σημαντικό ιατρικό επίτευγμα ήταν η επίτευξη εγκυμοσύνης σε γυναίκα που έχει υποβληθεί σε μεταμόσχευση μυελού των οστών με εξωσωματική (το πρώτο στην Ελλάδα και ένα από τα ελάχιστα περιστατικά παγκοσμίως) και η οποία μετά από πολύ στενή και εξειδικευμένη μαιευτική παρακολούθηση του γιατρού έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο παιδάκι το 2020.

Διατηρεί ιατρεία στην Αθήνα και στην Τρίπολη στα οποία παρακολουθεί ζευγάρια με προβλήματα υπογονιμότητας από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό. Συνεργάζεται με την μονάδα ΥΓΕΙΑ IVF και με τα μαιευτήρια ΜΗΤΕΡΑ ΡΕΑ ΙΑΣΩ.

Είναι μέλος Toυ Βασιλικού Κολλεγίου Μαιευτήρων Γυναικολόγων Μ.Βρετανίας (MRCOG) της Βρετανικής εταιρείας Γονιμότητας (BFS) της Ευρωπαϊκής εταιρείας Αναπαραγωγής & Εμβρυολογίας (ESHRE) της Αμερικανικής εταιρείας Γυναικολογικής Λαπαροσκόπησης (ΑΑGL).

Ο ιατρός στηριζόμενος στην πολυετή εμπειρία του στην μαιευτική – γυναικολογία και την εξειδικευμένη γνώση του στον τομέα της ανθρώπινης αναπαραγωγής μαζί με τους άριστους συνεργάτες ιατρούς (ενδοκρινολόγο, χειρούργο μαστολόγο, αιματολόγο) προσφέρει μια ολοκληρωμένη φροντίδα γεμάτη σεβασμό σε κάθε γυναίκα.

Start typing and press Enter to search