Η Φιλοσοφία μας

« Υπάρχουν μόνο δυο τρόποι να ζήσεις την ζωή σου. Ο ένας είναι να ζεις λες και τίποτα δεν είναι θαύμα. Ο άλλος λες και όλα είναι θαύμα. »

ΆΛΜΠΕΡΤ ΑΪΝΣΤΆΙΝ

O Παναγιώτης Καλιαντζής ειδικεύθηκε στην Μ. Βρετανία στην Μαιευτική Γυναικολογία και εξειδικεύθηκε στην Υποβοηθούμενη Αναπαραγωγή και Εξωσωματική Γονιμοποίηση στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο LIVERPOOL WOMEN’S HOSPITAL την μεγαλύτερη μονάδα Υποβοηθούμενης αναπαραγωγής στην Μ. Βρετανία.

Πιστεύουμε ότι κάθε ζευγάρι που προσπαθεί να αποκτήσει παιδί είναι μοναδικό γιατί τα αίτια της υπογονιμότητας είναι πολλά και κάθε περιστατικό είναι διαφορετικό.

Για παράδειγμα μια γυναικά 35 ετών μπορεί να είναι γόνιμη άλλα το σπέρμα του συζύγου να είναι κακής ποιότητας και μια άλλη γυναικά ίδιας ηλικίας να έχει η ίδια απόφραξη σαλπίγγων ή ενδομητρίωση και το σπέρμα του συζύγου να είναι πολύ καλό. Τέτοια παραδείγματα μπορούμε να αναφέρουμε πάρα πολλά που δείχνουν πόσο σημαντικό είναι να υπάρχει σωστή διάγνωση και ξεχωριστή προσέγγιση του κάθε ζευγαριού.

Γι αυτό και η αντιμετώπιση πρέπει και είναι εξατομικευμένη γιατί μόνο με αυτή την προσέγγιση έχουμε το καλύτερο αποτέλεσμα που είναι η γέννηση ενός υγιούς παιδιού.

Η υπογονιμότητα επιδρά σημαντικά στην ψυχολογία του ζευγαριού και ειδικά στην Ελλάδα αντιμετωπίζουν και πολλές φορές πίεση από το οικογενειακό και κοινωνικό περιβάλλον. Βλέπουμε κάθε ζευγάρι με τεράστια προσοχή και απόλυτο σεβασμό καθώς αντιλαμβανόμαστε το άγχος που νιώθουν.

Πρώτιστο μέλημα μας είναι μέσα από την υψηλού επίπεδου επιστημονική προσέγγιση σε συνδυασμό με την αμέριστη φροντίδα σε όλα τα επίπεδα να επιτύχουμε τον στόχο μας που είναι η απόκτηση ενός υγιούς παιδιού όσο το δυνατόν πιο γρήγορα .

Η μεγαλύτερη ανταμοιβή μας είναι το χαμόγελο σας όταν κρατάτε αγκαλιά το μωρό σας. Αυτήν την εικόνα έχουμε στο μυαλό μας όταν μας επισκέπτεστε για πρώτη φορά και γι αυτό δουλεύουμε με πάθος και αφοσίωση.

Start typing and press Enter to search